Kategorie: Školní jídelna

JÍDELNÍČEK

29.4. - 3.5.2024

       
Pondělí 29.4.      
přesnídávka - kornšpitz, vitakáva, pomeranč /1a,b,c,6,11,7/  
oběd - polévka dýňová /1a,9/  
  - pečené kuře, dušená rýže, rajčatový salát, čaj, voda /1a/  
svačina - chléb, ředkvičková pomazánka,okurek, čaj /1a,b,7/  
       
Úterý 30.4.      
přesnídávka - kukuřičné lupínky, mléko, banán /1a,b,4,7/  
oběd - polévka masový krém /1a,9/  
  - čočka na kyselo, vejce, chléb, džus, voda /1a,b,3,7/  
svačina - chléb, pomazánka z uzené makrely, bílá ředkev,mléko /1a,b,7/  
       
Středa 1.5.      
přesnídávka - SVÁTEK PRÁCE  
oběd -    
  -    
svačina -    
       
Čtvrtek 2.5.      
přesnídávka - vícezrnná kaše sypaná čokoládou, jablko / 1a,b,c,d,7/  
oběd - zelenin.vývar, žitné celozrnné nudle /1a,b,3,9/  
  - kapustový karbanátek, vař. brambor, mrkvový salát,čaj, voda /1a,3,7/  
svačina - chléb, pomazánka z červené řepy, zelenina, mléko /1a,b,7,9/  
       
Pátek 3.5.      
přesnídávka - chléb, pomazánka ajvarová, list špenátu, bílá káva, mandarinka /1a,b,7/  
oběd - polévka zelňačka s bramborem /1a,3,9/  
  - gnochi, kuř.nudličky v sýrové omáčce se špenátem, čaj,voda/1a,7,3/  
svačina - chléb, fazolová pomazánka, paprika, čaj /1a,7,3/  
       
    Změna jídelníčku a alergenu vyhrazena.  
    Strava je určena k okamžité spotřebě.  
       
Seznam alergenů s číselným označením dle Nařízení RP a Rady EU č.1169/2011
1 obiloviny obsahující lepek 8 suché skořápkové plody, tj.mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu a pekanové ořechy
2 korýši a výrobky z nich 9 celer a výrobky z něj
3 vejce a výrobky z nich 10 hořčice a výrobky z ní
4 ryby a výrobky z nich 11 sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
5 jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich 12 oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
6 sójové boby (sója) a výrobky z nich 13 vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
7 mléko a výrobky z něj 14 měkkýši a výrobky z nich
       

 

print Formát pro tisk